torstai 8. lokakuuta 2015

oujes

 Oltiin Tattiksella treenaamassa. Pikkari teki taas puomin alastuloa. Muokkasin treeniä niin, että vapautuskäskystä pääsi suorittamaan puomin edessä olleen putken ja vasta sitten tuli etupalkka. Ja välillä tehtiin sitä, että piti malttaa, vaikka vieritin pallon puomin edessä maassa. Toimi tosi hyvin! :) Pikkarin mielestä treeni oli SAIRAAN KIVA!

Puomin lisäksi yritin saada Pikan tulemaan peruskäännökseen putkesta sinkoutumisen jälkeen olevalla hypyllä. Peruskääntämisen toimivuus ensimmäisellä suorituksella jäi toteutumatta. :D Pikkari linkoutui putkesta hypyn yli - ja kohti hallin takaseinää. Minä jäin yksin hypylle pyörimään. Vasta ehkä 10 metriä singottuaan Pika kääntyi vilkaisemaan, että "Entäs sen jälkeen?!" Toisella yrityksellä otin ohjauksen kiinni niin napakasti, että Pika ei mennyt koko hypylle. Kolmannella suorituksella löytyi tasapaino kääntymisen osalta. :)

Noki teki keinua ja puomia ja muutamia kertoja keppejä.

Kola teki putki-hyppy-putki -ympyrää niin, että putkenpainot eivät riittäneet pitämään U-putkea paikoillaan. :D Kola reagoi vastakädellä tehtyyn valssiin/vastakäännökseen tosi nätisti.
Pikan silmille tulee hiki, kun on tarpeeksi kivaa. Hikisilmäinen Pikkari ja vihreät tennarit
olivat tänään kovin iloisia hallille pääsystä. Polvikaan ei vaivannut. :) 

Ei kommentteja: