sunnuntai 11. elokuuta 2013

kontaktitreeniä Pikachun kanssa

Eilen käytiin Ojangossa Pikan kanssa kahdestaan, kun pikkumies oli joutunut istumaan autossa koko pitkän kisapäivän ajan. Ajattelin, että tehdään muutamat kontaktit ja pari ohjausjuttua.

..ja eihän siitä sitten tahtonut tulla oikein yhtään mitään.

Pika sähläsi kontakteilla. Meni vinoon alastulolle. Kääntyili sinne ja tänne ja suorittu puomia itse valitsemaansa suuntaan minusta piittaamatta. Siinä joutui oikein huolella puremaan itseään huuleen, ettei kärähtämässä oleva sulake savuaisi kovin pahasti. Eikä sylkkäri sujunut juuri yhtään paremmin. (Veikkaan, että johtui nimenomaan siitä savuavasta sulakkeesta..)

Onneksi keksin treenien lopuksi kokeilla, miten Pikan eteen heitetty namietupalkka kontaktilla toimii, koska sehän sitten alkoikin toimia. Pika rauhottui sopivalle taajuudelle ja alkoi suunnata liikettä suoraan eteenpäin. Tehtiin ihan pari onnistunutta namipalkkasuoritusta ja lähdettiin kotiin vaihtamaan sulaketta.

Täksi aamuksi sain sovittua Miian apupalkkaajaksi, joten lähdettiin Kivikkoon katsomaan, miten uuden sulakkeen saanut ohjaaja ja yön nukkunut Pikachu pärjäävät tänään kontakteilla. Ja sehän alkoi sujua ihan todella hienosti! Pika oli yön aikana pohtinut selvästi tätä ruokaetupalkkausta ja vauhti puomilla oli noussut eiliseen verrattuna. Samalla oli lisääntynyt myös eteenpäin suuntautuvuus ja tarkkuus oikealle paikalle pysähtymisessä. Uskomatonta. :) Olen nyt lisännyt puomin eteen ja taakse esteen ja lisäksi pyrin jatkossa palkkaamaan Pikaa erityisesti hyppyesteiltä, koska tällä hetkellä putki vie keskittymisen ja vetää puoleensa todella paljon enemmän kuin hypyt, koska putkelta on palkattu ruhtinaallisesti ja usein. ;) Tästä syystä siis putki ensin vauhtia nostamassa ja hyppy puomin jälkeen.

Pikan kontaktit tänään 11.8.2013

Ei kommentteja: