maanantai 26. elokuuta 2013

pieni perspurijainen treenaa

Kädet ovat mustelmilla Kolan innostusrouskautusten jäljiltä. Myös kyljessä on nätti sinerrys. Kola "vahingossa" nappailee hihasta ja paidan helmasta.

Ja näyttää siltä, että Pikalla on samoja ihastuttavia rouskauttelupiirteitä. Serpentiinitreenin jälkeen Pika oli sitä mieltä, että vissiinkin voisin ohjata paremmin tai juosta nopeammin tai kertoa ripeämmin, mitä seuraavaksi tehdään. ROUSK! Ei jää videolla epäselväksi, missä kohdassa hammaskalusto takertuu kankkuun kiinni.. Perhanan perspurija.

Serpentiinitreeni sujuu täydellisen ongelmattomasti, jos esteissä on jäljellä vähänkin "kulmaa". Mutta kun kulman suoristaa lähes olemattomiin, tulee hommaan luonnollisestikin haastetta. Vastakädellä saan kuitenkin Pikan yli keskimmäisestäkin hypystä. Kolmas hyppy piti kuitenkin kääntää tosi helppoon kulmaan, että sain kaksi ekaa hyppyä onnistumaan. Täytyy siis jatkaa tästä ja ryhtyä vähitellen vaikeuttamaan kolmattakin hyppyä. :)

Ja lopuksi vielä eiliseltä Iin ja Peen sisarusälykköyttä:

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Nuo ovat hienoja nuo hidastetut. Onko sinulla joku ohjelma, jolla saat videon hitaalle, vai onko kamerassasi joku säätö, joka kuvaa hitaammalla. Näkyvät koirien loikat tosi kauniisti.

emilia kainulainen kirjoitti...

Canonin pokkarissa on hidastusominaisuus. :) Hauska erikoisefekti kyllä.