torstai 8. elokuuta 2013

Kotkassa

Kuten viime vuonna, tänäkin vuonna käytiin päättämässä kesäloma Kotkan iltakisoihin. Viime vuonna loman sinetöi tähdenlento. Tänä vuonna loman lopetti nollarata ja pronssisija. :) Ihan hyviä lopetuksia kumpainenkin.

Ekalla radalla tehtiin Kolan kanssa oikein hyvää suoritusta aina siihen asti, kun olisi pitänyt kiirehtiä putken jälkeen ohjaamaan seuraava hyppy. Kiirehdin siinä sitten hölmöyksissäni niin paljon, etten tuupannut Kolaa kunnolla taaksekiertoon. Kola tuli hypyn ohi ja siitä vitonen.

Nokin kanssa lähdettiin tekemään samaa rataa ja ohjaussuunnitelma oli lievästi erilainen, koska Tiitiäinen hallitsee takanaleikkaukset. No. Täysin järjettömältä tuntuvassa paikassa _Noki_ mokasi. Teen siis poikkeuksen ja pistän tämän vitosen Nokin piikkiin, sillä se meni pimeästä keppikulmasta TOISEEN väliin. :O Ei mitään järkeä. Lähestyminenkään ei ollut vaikea eikä vauhtia lainkaan turbona. Taisi olla sellainen inhimillinen (/koirallinen?) erhe. Vitosella siis maaliin Nokinkin kanssa.

Tokalla radalla Kolan kanssa homma lähti kyntämään viidenneltä esteeltä - eikä pakettia saanut sen jälkeen enää kasaan. Kola sinkoili kuin vanhoina hyvinä aikoina ja keskittyi vain karjumaan minulle, kun olen niin huono. :D Saatiin sentään tehtyä hyvä hallittu A. Kola ei osunut edes maalihyppyyn, kun oli niin käärmeissään minun sähläilyilleni. (Vaikea olla siinä kohtaa enää sähläämättä, kun toinen karjuu ja pyörii jaloissa silmät salamoita säihkyen.)

Kolan onnistumiseksi on kuitenkin aivan ehdottomasti luettava se, että lähdöt sujuivat jälleen hyvin ja ilman nuuskimisia. :) Hyvä Kola.

Nokin kanssa tokaa rataa ennen tein Janne Toivolan hengessä jälleen läpikäynnin siitä, miten rata tulee sujumaan ja mitkä ovat kriittiset pisteet. Oli ensin tunne, että "ei tästä mitään tule, voi halvattu", kun radalta ei tullut tuloksia juuri keneltäkään ja Kolan ratakin oli sähläystä. Mutta sain käytyä radan monen monta kertaa läpi niin, että missä kohtaa pitää olla tarkkana ja miten se kohta tulee suoritetuksi ilman virheitä. Ja sehän kannatti. Nolla ei ollut mikään maailman kaunein, mutta nolla mikä nolla. Ja sillä sitten tosiaan noustiin kolmossijalle. :)

Tähän on hyvä päättää kesäloma 2013.

Ei kommentteja: