sunnuntai 3. marraskuuta 2013

iik jäädyn!


Pika pääsi turkistaan. Voi surkeutta. Viime yö meni häröillessä, koska a) pylly oli ihan outo ja b) pylly oli TOSI outo ja c) oli aika kylmä!

Turkin ajelu kävi tällä kertaa suorastaan helposti. Ainoastaan ihan kirsun ympäriltä huristelu oli sen verran ällöttävää, että tarvitsin apukäsiä.

Turkin ajelu aiheutti Pikassa suhteellisen hallitsematonta reuhaamista ja sekoilua. Se suti kyljellään pitkin mattoja ja ponnahteli kuin fysiikan lakeja vastustava kumipallo sinne ja tänne. ..kunnes ei enää tehnyt niin, sillä Kolalla kärähti käämi. Se pyöräytti Pikan tatamiin, mutta lopetti parissa sekunnissa, kun minä totesin, että pyöritys saa luvan riittää. Ensimmäistä kertaa kuitenkin Kola onnistui survaisemaan kulmahampaalla sen verran, että Pikan korvaan tuli naarmu. Voi sitä veren määrää, minkä trimmattua nakupellekroppaansa ravistellut Pika sai ihan hetkessä leviteltyä pitkin seiniä ja ovia. Halloween tosiaan. Siinä olikin pähkimistä, että millä ihmeellä saadaan Pika olemaan ravistelematta itseään sen hetken, että haava lopettaa vuotamisen. Sylipotilaana vietetty tunti auttoi, mutta varuiksi teippasin korvanlehteen vielä yöksi laastarin, sillä Lahden kotikodissa on tapetoitu makuuhuone juuri hetki sitten, joten olisi vähän turhan dramaattista koristella valkoinen tapetti punaisilla veriroiskeilla lattiasta kattoon. ;)

Aamulla silmät avatessa eteen ei onneksi avautunut veriroiskeiden tahrima seinä, vaan haava oli umpeutunut eikä sen jälkeen ole enää vuotanut.

Dramaattista.

Ei kommentteja: