keskiviikko 27. marraskuuta 2013

uusi oivallus videona

Tässäpä tämä siis myös videona. :) Vastakädellä ohjaaminen ja putkeen vapauttaminen toimii edelleen, vaikka putki on ihan suoraan kahden hypyn edessä tarjolla vain ehkä neljän metrin päässä toisena olevasta hypystä. Ou jes ou jes ou jes!
Ja päivän päätteeksi vielä vähän Kompputokoilua. Kola käyttää itseään agilityssä niin hurjalla tavalla ja kroppaansa säästämättä, että käytetään välillä aikaa muuhun kivaan. Kummasti nuo vuosia sitten opitut ovat muistissa edelleen. Ja tietysti sekaan voi pistää vähän hassuttelukieppumisia, ettei menisi liian tokoksi.2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ai tolleen. Pitääpä testata. Veto pelkästään ei Friidan kohdalla ole toiminut, mutta jos tuo käsi auttaisi.
Toinen mikä Mannerin treenissä auttoi ( mutta vaati sen, että pääsin koiran edelle ennen hyppyä), oli se, että ehdin juosta esteen editse ja vahvasti vetää koiran mukaan kauempaan päähän. Harvoinpa ehdin.

Elisa L kirjoitti...

Luin sun edellisen postauksen ja ajattelin, että onpa hyvä idea. Kunnes muistin, että olen itsekin käyttänyt tuota kisoissa, joissa valmentajakin oli ja sanoi että tee noin putkella. Mutta tuli testattua eilen treeneissä jälleen ja se kyllä toimii Kikilläkin!