maanantai 11. marraskuuta 2013

Pika ohjatuissa treeneissä

Edellisistä ohjatuista treeneistä onkin todella kulunut aikaa. Treenattu on toki silti, mutta enimmäkseen esteosaamista: keppejä ja kontakteja.

Tänään päästiin vierailemaan seuran omissa treeneissä. Aiheena olivat kontaktit ja sylkkäri. Kuinka sopivaa! :) Ja kuinka hurmaavaa, että Pika toimi ihan kuin oikea agilitypoika. Tehtiin ensimmäistä kertaa piii-itkään aikaan puomia ihan täyskorkeana. Eka kerta meni vähän himmaillessa, mutta sen jälkeen hyvä vauhti löytyi jälleen. Jes jes jes! Pika myös pysähtyy puomin alastulolle kuin liimattu, eikä häiriinny minun liikehdinnästäni mitenkään. Voin juosta ohi, jäädä taakse tai irrota kauas sivulle - se menee puomin alapäähän omalle paikalleen. Ja vapautuu käskystä! Jes jes jes!

Sylkkärikin toimi paremmin kuin olisin voinut uskoa. Ei sitä olla esteiden kanssa tehty kuin kai kerran tai kaksi. Ongelmia oli oikeastaan vain yksi: Pika tuli kohti kuin höyryveturi. Hommasta tuli lieävästi sanottuna hallitumpi, kun ensin Tean ohjeistamana pakotin Pikan pysähtymään sylkkärikäden hallintaan. Ekalla kerralla, kun yritin pysäyttää Pikan hallintaan, Pika tuli kohti ja kun en väistänytkään alta pois, se loikki viimeisenä askelenaan vielä vammalaukan ja pysähtyi täysin hallitsemattomasti. Pulma onneksi korjaantui ja käännökseenkin tuli vähän enemmän rotia. :D Pika luki sylkkäriä maanmainiosti myös "osana rataa" eli kun tultiinkin sylkkäriin niin, että minäkin liikuin kohti sylkkäripaikkaa enkä seissytkään siellä valmiina.

Taitava kakara! Kivat treenit! Jee! (Maanisuus kunniaan.)

Ei kommentteja: