tiistai 5. huhtikuuta 2011

hyvää shittii - eli kuinka noki tekee kontaktitreenistä taidetta.

Noki on suorastaan hykerryttävä otus. Treeneissä testasin tietenkin heti sitä, että palkka on kahdella ihmisellä. Aluksi tehtiin pari toistoa niin, että palkka oli vain Miialla. -> Noki kiitää 2on2off-asentoon täysin minun sijainnistani riippumatta.

Tehtiin myös niin, että Miia seisoo siellä, missä palkatessaankin oli, mutta ilman palloa. Noki ei ole mikään tyhmä kaveri, joten se luki tilannetta kuin avointa pallokaappia. "Miialla ei ole palloa. En siis näin ollen todella tiedä mitä OTA-käsky tarkoittaa." Niinpä tuo taktiikka jätettiin siltä erää siihen.

Sitten otettiin niin, että pallo on sekä Miialla että minulla ja palkka tulee siltä, jota Noki ei katso.

Ei yllättänyt ketään, että Noki tuijotti tietenkin Miiaa. Hähääää, ajattelin, annoin käskyn "mennään!" ja heitin pallon Nokin nenän eteen. Nokin katse kääntyi ehkä nanosekunniksi heitettyyn palloon ja sen ilme sanoi, että "MUN PALKKA ON TUOLLA TÄDILLÄ, KIITOS EN HALUA TUOTA HEITETTYÄ PALLOA, SE KUN ON VÄÄRÄ PALLO!" Saatiin sentään innostettua Noki pari kertaa "väärän" pallon perään. Eli kahden pallon taktiikka toimii siltä osin, että Noki suorittaa kontaktin ripeästi ja oikein. Haasteena on vain saada Noki palkkautumaan "väärästä" pallosta. Voi huoh. ;)

Huomenna menen seistä tököttelemään Ojankoon kontaktin viereen ja odotan, että Noki tulee kontaktilta alas. Eiköhän se sieltä alas tule - ennemmin tai myöhemmin.

..eli jos minusta ei kuulu mitään vähään aikaan, tuokaa ruokaa ja juotavaa Ojankoon.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kahden pallon" treenissä kannattaa varmaan näyttää ensin Nokille että kummallakin on pallo;).
On se vinkeä... Taitaa olla poikien putkiaivojuttuja, kaverini uros (ei espves) teki ekalla kerralla ihan samaa. Mun nartuillani ei vastaavaa ole ilmennyt.

Sanna the kasvattaja

Partasen emäntä kirjoitti...

Ei käy elämä tylsäksi, kun perron kanssa treenaa. :D

emilia kainulainen kirjoitti...

Sanna, Täytyy vielä korostaa tuota seikkaa Nokille. :D Toki on vähän vaikeaa uskoa, etteikö se olisi tiennyt että myös minulla on pallo, koska tiesi tasan varmasti sekin koko ajan, että onko Miialla pallo vai ei. Mutta putkiaivo mikä putkiaivo. ;D

Partasen emäntä, joo kato tylsäähän se olis, jos kaikki menis "naks" vaan aivoihin ihan ilman kyseenalaistamista. ;)