sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ojangossa.

Tänään treenailtiin Nokin kanssa keppejä ja kontakteja ja Kolan kanssa rengasta.

Noki löytää ensimmäisen keppivälin jo ihan mukavasti ja melko etäältäkin, jos seison keppien "oikealla" puolella. Seuraavaksi siirrytään treenaamaan "väärää" puolta.

Pulma: Kontakteilla Noki hidastaa/pysähtyy keskelle kontaktia, jos olen ainoa mahdollinen palkkaaja ja palkkaa ei ole viety yhdessä johonkin odottamaan. Jos palkka on yhdessä viety odottamaan vaikkapa toiselle puolelle kenttää, kontaktit sujuvat. Tosin sitten pulmana on se, että "mennään"-käskyllä Noki lähtee hakemaan palkkaa vaikka sitten sieltä toiselta puolelta kenttää. ;)

Maijan ja Katjan avulla suoritukset paranivat, olivat nopeita ja tarkkoja - tosin Noki kääntyi katsomaan minuakin, kun yritti keksiä, että kuka meistä kolmesta heittää palkan.

Seuraavaksi aion yhdistää apuohjaajilla olevat palkat ja kontaktin jälkeen olevan hypyn/putken/jonkun muun, jotta päästäisiin siihen, ettei jokaisen kontaktin jälkeen tule palkkaa. Nähtäväksi jää, miten käy.

Mutta miten ihmeessä päästään siihen, että kontaktit sujuvat, vaikka palkkaneuvotteluita ei ole käyty ennen kontaktin suorittamista..?

---------

Kolan kanssa harjoiteltiin rengasta. Rengas on ollut Kolalle aina hankala, koska rengasta on tehty ylipäätään niin vähän. Kolalla ei siis ole oikeastaan mitään hajua, miten rengas pitäisi suorittaa. Tänään aloin naksutella oikeasta suorituksesta. (Miian ikivanha ehdotus.:) Ja sehän toimi. Kola alkoi epäröidä väärien suoritusten osalta eikä enää mennytkään läpi vääristä rei'istä, koska siitä ei naksahdusta saanut. Toki Kolalla oli sitten suuria pulmia suorittaa rengas, kun oli pysähtynyt renkaan eteen toteamaan, että "...tästä reiästä ei viimeksi saanut palkka... :/" Mutta tämän todettuaan Kola yritti kovasti pohtia, miten näin läheltä pääsisi kipuamaan oikeasta aukosta toiselle puolelle. :D Kola tunki päätä renkaaseen ja huitoi rengasta tassullaan. Mutta eihän niin läheltä oikein mitenkään saa hypättyä renkaasta läpi. Haettiin yhdessä vauhtia kauempaa ja Kola löysikin lopulta oikean läpimenoaukon erittäin taitavasti. Huraa. :)

Oli todellinen saavutus, kun sain Kolan epäröimään väärien läpikulkuaukkojen kanssa. Se osoitti, että Kola tajuaa vihdoin, että sillä on väliä, mistä aukosta renkaan suorittaa. Jee jee!

Ei kommentteja: