torstai 14. huhtikuuta 2011

Ojangossa jälleen

Tänään käytiin Katjan kanssa treenailemassa kontakteja. Tai no. Katja treenasi Ronjan kanssa ja minä Nokin kanssa. ;)

Noki ottaa älyttömän hienosti jo ihan täysin ilman minun ohjaustani 2on2off-paikan. Vapautumisessa on edelleen haastetta, mutta eiköhän sekin tule kuntoon.

Nokilla on etupalkkana pallo odottamassa ja tällä hetkellä sen voi jättää näkyville tai viedä piiloon. Pallo ei siis tuijota Nokia pahalla silmällä. ;)

Jälleen Noki juoksi yhden kerran läpi kontaktista, kun tehtiin kokonaista puomia, mutta refleksinä ydinjatkeesta tullut ARGH pysäytti palkalle juoksemisen. ARGHin jälkeen Noki teki puomin hienosti oikein eikä hidastellut arghistani huolimatta. Onneksi. Muut harjoituskerrat Noki pysähtyi kuin liimattuna oikealle paikalle ja vapautui milloin ekasta, milloin vasta kolmannesta mennään-käskystä. Kokeiltiin myös sitä, että jatkan juoksemista Nokin ohi ja sekin toimi.

Noki ei häiriintynyt millään näkyvällä tavalla liikkeestäni. Jepu jee. Hyvin etenee. :)

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Kiitos apurille, Ronja taisi palkkaantua sekä pallosta, PAAHTOPAISTISTA, että susta, joten ehkä tästä vielä jotain meidänkin osalta tulee. Mutta olen kyllä tosi tyytyväinen siihen viimeiseen suoritukseen mihin oli hyvä lopettaa..

Nokilla on myös naksahtanut, sillä hyvällä tavalla, se pysähtyy kyllä tosi hienosti. Harjoittelet vaan sitä mennään käskyä erikseen, niin äkkiä se yhdistää sen kontaktilta vapautumiseen. :)