lauantai 17. toukokuuta 2014

juoksuA, taas :)

Tänään testattiin apupalkkaajan vaikutusta juoksemiseen. Todella harmillisesti toinen osa treenistä jäi tulematta videolle, kun kamera kuvaili taivaita.. Ensimmäisessä setissä ihan vain totutin Pikaa kahteen hyppyyn ennen boksia ja homma oli aika sekoilua. :D Pari ihan ok-suoritusta kuitenkin saatiin ja Pika sai käsitystä siitä, mitä tässä on tarkoitus tehdä.

Toisessa setissä Maija meni boksin eteen 2-3 metrin päähän ja laittoi palkkapallon maahan. Minä pidin Pikaa rintakehästä hyppyjen takana ja päästin Pikan sitten etenemään. Se teki komean yliloikan, mutta kun Maija ehti polkaista jalan pallon päälle ja Pika jäi ilman palkkaa, se korjasi toimintaansa heti seuraavalle suoritukselle ja suoritti boksin ilman ylipomppua. Varma en ole, osuiko suoritus neljällä jalalla boksiin, mutta ainakin saatiin Pikalle tosi näppärästi havainnollistettua, mitä ei ainakaan haluta sen tekevän.

Tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa. :) Apupalkkaajat siis mukaan ja etupalkalla harjoittelemaan. Sen avulla voin helposti lisätä omaa liikehäiriötäni, kuten myös esim putken boksin jälkeen, kun minun ei tarvitse huolehtia palkan heittämisestä tai pois ottamisesta.


Ei kommentteja: