torstai 1. toukokuuta 2014

pikku pikkari!

"Hmm... Iltalenkille pitäis lähteä.. Toisaalta. Siellä ei juuri nyt sada ja kello on niin paljon, että Ojangossa ei varmaankaan ole enää ketään."

Niinpä kurvasimme iltalenkille Ojangon kentälle. Kentän ympäristössä ei oikein tällä hetkellä uskalla lenkkeillä, kun se on niin kyyrikasta aluetta, mutta hihnassa ensin sen verran hiekoitetulla alueella, että pojat nostaa jalkaansa ja sitten kentälle juoksemaan. :) Pojat saivat ensin lämmitellä Pokemonin ja sen jälkeen isot joutuivat katsomaan turhautumistaan karjuen kentän laidalla, kun Pikkari pääsi harjoittelemaan takaakiertoja.

Ilma oli sen verran viileä ja Pikachussa riitti potkua, että takaakiertojen jälkeen siirryttiin keinua treenaamaan. Kentän puukeinu osoittautuikin täysin erilaiseksi kuin mikään Pikan tähän mennessä tekemä keinu. Vaan eipä hätää tai huolta. Pika teki hidastakin hitaampaa keinua oikein mainiosti. Vertailun vuoksi tassuteltiin naapurikentälle tekemään normaalia, nopeaa keinua. Eikä siinäkään ihmeitä. :) Takaakierron kautta Pika kiihdytti hyvin keinulle.

Käytän tällä hetkellä keinussa namialustaa keinun alastulolla ja se näyttäisi toimivan mukavasti. Välillä palkkasin alustalle ja välillä heitin lelun tai namin vapautuksesta eteenpäin. On sellainen fiilis, että Pika tarvitsee ennakoimattomuutta treenissä ja hyötyy siitä, kun treeni ei toistu kerta toisensa perään samanlaisena. Kun välillä palkkasin vapautuksesta ja välillä pysähtymisestä, se tuli innokkaasti tukka hulmuten keinulle.

Lopuksi tehtiin vielä namialustan kanssa puomia pari kertaa. Lyhyen suoran putken vauhdittamana puomikin sujui mukavalla nopeudella ja Pika pysähtyi hyvin puomin alastulolle odottamaan vapautuskäskyä. :)

Olipas tosi kivat estetreenit, ei voi muuta sanoa. :) Kunhan A saadaan treenattua ja keppeihin vähän lisää luottoa ja harjoitusta sisäänmenojen osalta, niin mullahan alkaa olla kisakoira! :) :)

Ei kommentteja: