torstai 29. toukokuuta 2014

KOIKKALOIKKANEN!

Tänään käytiin tekemässä kahdessa osassa yhteensä 12 suoritusta. Ensimmäiset viisi suoritusta sujuivat tosi nastasti: viisi jackpottia ja yksi etujalkojen osuma. Tauon jälkeen tehtiin kolme suoritusta niin, että jätin Pikan hypyn taakse ja kutsuin siitä A:lle. Ja sehän sitten näkyy. :D Vauhti oli ihan hurja ja huipun yli Pika tuli niin hurjalla leiskautuksella, ettei toivoakaan, että osuisi boksiin. On sillä kuitenkin käsitys oikeasta suorituksesta selvästi, koska kun jäi kaksi kertaa yliloikan takia ilman palkkaa, kolmannella yrittää väkisin saada jalkoja osumaan. Vain yksi jalka kuitenkin osuu. Seuraavalla osuvat etujalat, mutta takajalat ponnistavat yli. Sitä seuraavilla suorituksilla osuu aina vähintään kaksi jalkaa ja viimeisellä suorituksella jackpot. :) Otin yliloikkien jälkeen hypyn pois ja toin Pikan lähemmäs A:ta, koska ei se hyvällä vauhdilla saa laukkaansa mitenkään osumaan boksiin, kun ylösmeno on noin loiva.

Ensi kerralla jyrkennän A:ta taas lisää ja nähtäväksi jää, miten nopeudelle silloin käy.

4 kommenttia:

Elisa L kirjoitti...

Onko sulla etupalkka valmiina? Jättääkö se sen ottamatta jos ei tuu sulta jessiä tms? Vai miten toimit?

emilia kainulainen kirjoitti...

Etupalkan päällä seisoo apupalkkaaja ja apupalkkaaja on ehdollistettu naksuttimen ääneen käänteisesti eli kun naksautan, apupalkkaaja nostaa jalan pois palkkapallon päältä. :D

Elisa L kirjoitti...

:D Hyvä systeemi. Käytätkö nyt sitten ollenkaan heittopalkkaa?

emilia kainulainen kirjoitti...

En ainakaan tällä hetkellä. Pikachu menee täysillä kuolleellekin ja heitetyssä ei ole oikein aikaa arvioida, osuuko vai loikkaako ja heittosuunta voi olla mulla mitä tahansa maan ja taivaan välillä.. ;)