tiistai 6. toukokuuta 2014

taas niin ihanaa :)

Nokin kanssa Jennan treeneissä sujui tänään jälleen oikeastaan kaikki kuin rasvattu. Ensimmäinen välistäveto täytyi ottaa ensin uusiksi ja paria käännöstä tiukentaa paremmin ajoitetuilla ja sijoitetuilla ohjauksilla, mutta erityisesti Nokin estetekniikka ja kääntyminen sai tänään koutsilta kiitosta. Ja Nokin luonne. "Se antaa koko ajan kaikkensa ja tekee täysillä ja on silti kiltti!! Tollaset on niin parhaita!" Jep. Minun Noki. :)

A sujui tänään aivan tautisen hienosti. Noki teki täysin itsenäisen A:n, kun minä jäin kepeille tekemään pakkovalssia ja tuijotti eteensä ihan A:n alastulolle asti. Vasta 2o2o-paikalla se kääntyi katsomaan minua. Kontaktitylytys kantaa hedelmää. :)

Ainoa ongelma tänään oli lähellä aitaa ollut hyppy, johon piti lähettää ja sitten lähteä itse juoksemaan kohti keppejä. Rima putosi kerta toisensa jälkeen. Testattiin lopulta, että vekkaan Nokin paremmalle linjalle ja sehän toimi. Täytynee jatkossa auttaa Nokia noilla tuon tyyppisillä hypyillä - etenkin, jos kyse on SM-radoista tai vastaavista. Toki jatkan niiden tehotreeniä, mutta ehkä turha ottaa riskiä vaikkapa sitten arvokisoissa, kun vekkaamalla saa Nokin paremmalle hyppylinjalle. 

Ei kommentteja: