sunnuntai 4. toukokuuta 2014

virallisesti medi

Tänään Pika mitattiin lopulta virallisesti mediksi. En ole itse piskiä mittaillut, kun ei se mittailemalla  muuksi muutu enkä ehdoin tahdoin halua aiheuttaa itselleni stressiä. (Mittailin siis silloin, kun Pika vielä kasvoi, ja se stressin määrä oli liki sanoin kuvailematon, joten luovuin mittailusta.)

Tuomari kysyi ennen mittausta, että "minkä korkuinen tämä on" ja kun vastasin, etten tosiaankaan tiedä, tuomari oli lievästi hämmästynyt ja kysyi, että mistä minä sitten tiedän, jos hän mittaakin vahingossa väärin. Oli minun vuoroni tuntea hämmästyksen tunteita, koska jotenkin oletus on, että tuomarin se homma on osattava, ei minun.

En ehtinyt siinä tilanteessa sitten kuin kokea hetken tätä hämmennystä, kun tuomari nosti mitan koiraa vasten. Luulin että tapahtuisi jotain asettelua tai jotain, mutta mittauksen kliimaksi oli oikea antikliimaksi. Meni ihan ohi, että mittaus tapahtui jo. Tajusin vain, että tuomari sanoi, että "jäi tilaa väliin" ja hetken kuluttua vasta ymmärsin, että tarkoitti mitan ja koiran väliä.

Oma veikkaukseni on, että Pika on jotakuinkin 42,5cm korkea. Eli oikein optimaalinen tapaus kokonsa puolesta. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisauralle!!
Toivoo Virve ja Kiki

emilia kainulainen kirjoitti...

Kiitti! :) ..kunhan jossain vaiheessa sinne asti päästään.. :D